Uitgaan in Dubai

Loca

“Mijn ‘go-to’ voor quesadilla’s en bier voordat ik ga stappen in de nabijgelegen Club Boudoir. ”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Loca is een chic restaurant en bar in een rustige buurt. Vanaf de buitenkant lijkt het niet zo bijzonder, maar eenmaal binnen ontdek je dat dit echt een feesttent is. Deze bekroonde bar heeft een minimalistisch interieur dat is ontworpen door Ferry Tabeling, de hoofdontwerper van Heineken voor bars en restaurants in Nederland. Loca staat vooral bekend om de Mexicaanse keuken en drankjes. Niet alleen het bier is uitstekend, de overheerlijke margarita’s met fruitsmaken zijn ook zeker aan te bevelen.

TIP: Bierliefhebbers opgelet: Loca heeft ‘tap-tafels’ – je kunt zelf je eigen Heineken tappen uit het tapkraantje aan je tafel!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jumeirah Beach Road Dubai Marine Beach Resort & Spa | Telefoon: +971 4 346 1111 | Website: http://www.locauae.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Dubai

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

UBK

“Mijn nummer één bar om een drankje te doen wanneer er een wedstrijd op tv is, en ik samen met een groot aantal anderen mijn team wil aanmoedigen! ”

Jetty Lounge

“Hier ga ik naartoe om in alle rust van mijn heerlijke mojito te genieten, met een zacht briesje door m’n haar en uitzicht op de flikkerende stadslichtjes. ”

The Agency

“Ik ken geen andere plek met een betere combinatie van wijn, eten, service en een prachtig uitzicht. ”