Winkelen in Dubai

City Walk

“Ik ben dol op het kleurrijke karakter dat City Walk aan Dubai toevoegt.”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Het bruisende City Walk is een luxe lifestyle-winkelcomplex in Dubai met winkels en restaurants, grote digitale reclameborden, fonteinen, Europese architectuur, karretjes waar je Turks ijs kunt kopen en bijzondere streetart (waarvan enkele ode brengen aan de stad zelf). Populaire outlets zijn onder andere modewinkels zoals Essential Antwerp, Antonio Marras en Swarovski, en chique gastronomische restaurants zoals Serendipity 3 en Farzi Café. City Walk is ook een populaire plek voor kinderen dankzij de verschillende amusementsvoorzieningen. Denk dan aan de overdekte speeltuin van Mattel Play! Town, een virtual reality-speelhal genaamd Hub Zero, en Green Planet – een biodome in de vorm van een verticaal indoor-regenwoud.

TIP: Als je hier met kinderen naartoe gaat, zoek dan online naar combinatie-deals voor de Green Planet, Hub Zero en Mattel Play! Town voor een hele dag speelplezier.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Al Wasl and Al Safa Road Junction, Exit D71 | Openbaar vervoer: Financial Center Metro Station | Telefoon: +971 4 317 3999 | Website: http://www.citywalk.ae/

Meer winkels in Dubai

Bekijk alle winkels

Ibn Battuta Mall

“Zelfs als je alleen nieuwe schoenen zoekt, raak je betoverd door de grote pleinen in dit winkelcentrum. ”

Global Village

“Winkelen te midden van de drukte en de kleuren van de jaarlijks terugkerende Global Village is iets waar ik echt naar uitkijk!”

The Dubai Mall

“Dit is de plek waar ik naartoe ga om vrienden te ontmoeten, en natuurlijk om de nieuwste aanbiedingen te bekijken. ”