Winkelen in Dubai

Ibn Battuta Mall

“Zelfs als je alleen nieuwe schoenen zoekt, raak je betoverd door de grote pleinen in dit winkelcentrum. ”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Het interieur van dit winkelcentrum is geïnspireerd op de vele reizen van de beroemde ontdekkingsreiziger Ibn Battuta. De Ibn Battuta Mall bevat schitterende architectonische bouwwerken uit oude culturen en dynastieën. Het winkelcentrum is onderverdeeld in 6 ‘pleinen’ met een Chinees, Perzisch, Andalusisch, Indisch, Tunesisch en Egyptisch thema. Ibn Battuta biedt bezoekers daardoor een unieke culturele ervaring tijdens het shoppen en dineren, en het is evenzeer een fascinerende plek voor kinderen. Dit winkelcentrum ligt ver in het zuiden, in het Jebel Ali-district van Dubai, en het is een van de rustigere winkelcentra van de stad. In Ibn Battuta vind je bekende merken zoals Bossini, Marks & Spencer en Samsung, en tijdens seizoensuitverkopen kun je hier items met aantrekkelijke kortingen kopen.

TIP: Dit is een goede tussenstop wanneer je onderweg bent naar de Dubai Parks and Resorts, The Last Exit of als je naar Abu Dhabi gaat.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sheikh Zayed Rd | Openbaar vervoer: Ibn Battuta Metro Station | Telefoon: +971 4 390 9999 | Website: http://www.ibnbattutamall.com/en

Meer winkels in Dubai

Bekijk alle winkels

Global Village

“Winkelen te midden van de drukte en de kleuren van de jaarlijks terugkerende Global Village is iets waar ik echt naar uitkijk!”

The Dubai Mall

“Dit is de plek waar ik naartoe ga om vrienden te ontmoeten, en natuurlijk om de nieuwste aanbiedingen te bekijken. ”

Souk Madinat Jumeirah

“Als ik hier ben, voelt het altijd alsof ik naar een grote oude bazaar ben getransporteerd.”