Activiteiten in Dubai

De Ripe Markets

“Beleef Dubai als een local op de, met gezonde producten gevulde, Ripe Markets – perfect voor een winterse namiddag.”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Op de Ripe Markets in Dubai komt een hele bruisende gemeenschap samen. Iedereen die hier komt heeft een voorliefde voor biologische producten, kunst en lokale ambachten, muziek, fitness, gezelligheid en plezier. Ripe vindt plaats op drie locaties in de stad, en het is de ideale plek voor toeristen om kennis te maken met lokaal talent en plaatselijke bedrijven, om het lekkere eten van de beste foodtrucks van Dubai te proeven, en om unieke, handgemaakte souvenirs te kopen.

TIP: De beste tijd om de markt te bezoeken is van oktober tot april, dan vindt de markt in de buitenlucht plaats bij Zabeel Park (op vrijdag) en Barsha Pond Park (op zaterdag).

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: First Al Khail St (Barsha Pond Park); Sheikh Khalifa bin Zayed Rd (Zabeel Park); Sheikh Zayed Rd (Time Square Center) | Openbaar vervoer: Al Jafiliya Metro Station (Zabeel Park) | Telefoon: +971 4 315 7000 | Website: http://ripeme.com/the-ripe-markets/

Meer activiteiten in Dubai

Bekijk alle activiteiten

Etihad Museum

“Ik ben dan wel opgegroeid in de VAE, maar in Etihad leerde ik veel over de interessante geschiedenis van mijn land. ”

Green Planet

“De Green Planet is een indoor tropisch regenwoud, midden in de stad! Na mijn bezoek droomde ik er van een luiaard als huisdier te hebben. ”

Burj Plaza & Park

“Ik herinner me dat ik hier doorheen liep onderweg naar het stadscentrum en verteld stond van de grote, en gratis, fonteinshow! ”