Activiteiten in Dubai

SMCCU culturele maaltijden

“Een Emiratische maaltijd delen met anderen is mijn favoriete manier om meer te leren over de lokale cultuur! ”

- Emily woont al sinds 2013 in Dubai

Het Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU) werd in 1998 geopend om bezoekers meer inzicht te geven in de Emirati-cultuur en -gebruiken. De meest populaire activiteit in het centrum is de gezamenlijke, traditionele maaltijd. Je kunt kiezen uit een ontbijt, brunch, lunch of diner waarbij je huisgemaakte, Emirati-lekkernijen krijgt voorgeschoteld, zoals Chabab (pannenkoeken) of Machboos (rijstgerecht met vlees). Tijdens het eten kun je met locals praten over de geschiedenis en de gebruiken van de stad.

TIP: Er zijn verschillende maaltijdopties, afhankelijk van de dag. Bezoek de website voor meer informatie, en maak vooraf een reservering.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Al Mussallah Road, Bastakiya Quarter House 26 | Openbaar vervoer: Al Fahidi Metro Station | Telefoon: +971 4 353 6666 | Website: http://www.cultures.ae

Meer activiteiten in Dubai

Bekijk alle activiteiten

Etihad Museum

“Ik ben dan wel opgegroeid in de VAE, maar in Etihad leerde ik veel over de interessante geschiedenis van mijn land. ”

Burj Plaza & Park

“Ik herinner me dat ik hier doorheen liep onderweg naar het stadscentrum en verteld stond van de grote, en gratis, fonteinshow! ”

Green Planet

“De Green Planet is een indoor tropisch regenwoud, midden in de stad! Na mijn bezoek droomde ik er van een luiaard als huisdier te hebben. ”