Uitgaan in Barcelona

Can Paixano

“Bij verre de beste bar in Barcelona voor liefhebbers van cava!”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Can Paixano staat ook wel bekend als de Champañeria. Dit is nou echt zo´n bar waar je waarschijnlijk zelf niet zo snel naar binnen loopt. Het is er namelijk erg druk en het oogt wat rommelig. Maar het is een unieke ervaring. Alles wat ze hier schenken is Cava, Cava en nog eens Cava en natuurlijk wordt dat vergezeld door heerlijke tapas. In deze bar tref je geen tafels maar geniet je staand. Het is een ongeschreven huisregel om uit waardering voor de goede ervaring je gebruikte servetjes op de grond te gooien. Die ogenschijnlijke rommel is dus heel functioneel: hoe meer servetjes er op de grond liggen hoe beter! Het personeel spreekt hier alleen Spaans en Catalaans, maar met een beetje handen en voeten werk helpen ze je graag aan een fles Cava.

TIP: Bestel in deze bar gerust een fles Cava (rosada), per fles betaal je nog geen € 8,-

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrer de la Reina Cristina 7 | Openbaar vervoer: Metro: L4 Barceloneta | Telefoon: +34 933 10 08 39

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Bar Rembrandt

“Nederlandser kan het natuurlijk niet. Perfect voor de voetbal liefhebber, want hier worden alle eredivisie wedstrijden uitgezonden.”

La Cerveteca

Liefhebbers van bier moeten deze plek niet overslaan, want bij La Cerveteca draait alles om bier; Ale, lager, biologisch, alcoholvrij noem maar op. En ze serveren niet alleen bier uit alle hoeken van de wereld ze brengen je ook kennis bij over de bieren! Hier kun je alles te weten komen over de herkomst en brouwmethode van je (nieuwe) favoriete biertje. Als je hier geen bier kan vinden die je lekker vindt, hou je gewoon simpelweg niet van bier!

Mirablau

“Het meest verbazingwekkende aan deze plek is het uitzicht!”