Uitgaan in Barcelona

Bar Rembrandt

“Nederlandser kan het natuurlijk niet. Perfect voor de voetbal liefhebber, want hier worden alle eredivisie wedstrijden uitgezonden.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Bar Rembrandt is waar ik mijn broodje kroket haal als ik heimwee krijg. Natuurlijk komen je niet helemaal naar Barcelona voor een Nederlandse hap. Toch is het altijd super gezellig in bar Rembrandt die wordt gerund door twee Hagenezen: Vincent en Eric. Er is een gezonde combinatie van lokale en buitenlandse klanten. Op twee grote televisies worden alle voetbal wedstrijden getoond. De echte voetbal fanatiek hoeft dus geen eredivisie duel te missen.

TIP: Wanneer er een EK of WK gaande is huurt Bar Rembrandt een strandtent af, waar alle wedstrijden van het Nederlands elftal in grote getallen oranje fans worden gekeken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle Marina 20 | Openbaar vervoer: Metro: L4 Ciutadella | Vila Olímpica | Telefoon: +34 931 844 461 | Website: http://www.rembrandtbarcelona.es

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

El celler de la Boqueria

“De perfecte plek om even bij te komen van al de gastronomische verrassingen op de Boqueria markt met een goed glas wijn. ”

Velodromo

El Velódromo heropende haar deuren in 2009, nadat Moritz bier de zaak restaureerde als onderdeel van haar architecturale erfgoed herstelproject. Onder de vorige eigenaar was het altijd een ontmoetingsplaats voor de buurt. Een plek waar mensen samenkomen om te delen, praten en spelen. Door moderniteit en traditie te combineren is dit precies wat het vandaag de dag weer is. Je kunt genieten van een kopje koffie of thee bij het ontbijt, wijn drinken met tapas of neem één van Moritz's speciale bieren.

Número Nueve

“Goede muziek, geweldige mensen, verbluffende cocktails!”