Uitgaan in Barcelona

La Cerveteca

Jouw lokale TIX-gids: Thomas Elshout

Liefhebbers van bier moeten deze plek niet overslaan, want bij La Cerveteca draait alles om bier; Ale, lager, biologisch, alcoholvrij noem maar op. En ze serveren niet alleen bier uit alle hoeken van de wereld ze brengen je ook kennis bij over de bieren! Hier kun je alles te weten komen over de herkomst en brouwmethode van je (nieuwe) favoriete biertje. Als je hier geen bier kan vinden die je lekker vindt, hou je gewoon simpelweg niet van bier!

TIP: La Cerveteca organiseert regelmatig bier evenementen en workshops. Neem contact met ze op als je interesse hebt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Gignàs 25 | Openbaar vervoer: Bus: 120 Ample-Fusteria | Telefoon: +34 93 315 04 07 | Website: http://www.lacerveteca.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Número Nueve

“Goede muziek, geweldige mensen, verbluffende cocktails!”

Velodromo

El Velódromo heropende haar deuren in 2009, nadat Moritz bier de zaak restaureerde als onderdeel van haar architecturale erfgoed herstelproject. Onder de vorige eigenaar was het altijd een ontmoetingsplaats voor de buurt. Een plek waar mensen samenkomen om te delen, praten en spelen. Door moderniteit en traditie te combineren is dit precies wat het vandaag de dag weer is. Je kunt genieten van een kopje koffie of thee bij het ontbijt, wijn drinken met tapas of neem één van Moritz's speciale bieren.

CDLC

“CDLC kun je vergelijken met de wereldbekende Buddha bar. Een nachtclub met een Oosterse sfeer.”