Uitgaan in Barcelona

CDLC

“CDLC kun je vergelijken met de wereldbekende Buddha bar. Een nachtclub met een Oosterse sfeer.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

CDLC staat voor Carpe diem Lounge club en is ooit opgezet door niemand anders dan Patrick Kluivert in de tijd dat hij nog bij FC Barcelona voetbalde. Gelegen aan het strand bij Port Olympic is CDLC de ultieme uitgaansgelegenheid voor diegene die tot in de late uurtjes door willen halen. CDLC heeft een mooi Oosters interieur en richt zich voornamelijk op twintigers. Grote DJ´s worden aangetrokken voor de vrijdag en zaterdag, de populairste dagen van de week.

TIP: Zoals in alle andere nachtclubs van Barcelona begint het pas laat op gang te komen. Ga daarom eerst naar de gezellige wijk el Born die volstaat met cocktailbarretjes.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Passeig Maritim 32 | Openbaar vervoer: Metro: L4 Ciutadella | Vila Olímpica | Telefoon: +34 932 240 470 | Website: http://www.cdlcbarcelona.com/carpe-diem-lounge-club

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Número Nueve

“Goede muziek, geweldige mensen, verbluffende cocktails!”

Velodromo

El Velódromo heropende haar deuren in 2009, nadat Moritz bier de zaak restaureerde als onderdeel van haar architecturale erfgoed herstelproject. Onder de vorige eigenaar was het altijd een ontmoetingsplaats voor de buurt. Een plek waar mensen samenkomen om te delen, praten en spelen. Door moderniteit en traditie te combineren is dit precies wat het vandaag de dag weer is. Je kunt genieten van een kopje koffie of thee bij het ontbijt, wijn drinken met tapas of neem één van Moritz's speciale bieren.

Sal Cafe

Er zijn best veel strandpaviljoens op het strand van Barceloneta maar Sal Café is een van de meest stijlvolle opties. Het gezellige terras kijkt over een druk gedeelte van het strand dus het is de perfecte plek om mensen te bekijken. Als het weer kouder wordt, kun je plaatsnemen op een van hun comfortabele lounge banken en stoelen binnen. Ze serveren mediterrane visgerechten met Aziatische ingrediënten.