Uitgaan in Barcelona

Mirablau

“Het meest verbazingwekkende aan deze plek is het uitzicht!”

- Thomas Elshout

Met zijn perfecte ligging op de Tibidabo berg, is Mirablau vooral bekend om het adembenemende uitzicht over Barcelona. Gedurende de dag serveren zij ontbijt, lunch en diner. Het begint meestal een uurtje voor zonsondergang druk te worden. Het is de perfecte locatie om in goed gezelschap een drankje te nuttigen terwijl je geniet van het schitterende uitzicht over Barcelona. Op bepaalde avonden verandert deze locatie in een club, waar drankjes geserveerd worden terwijl de zon ondergaat. Je kunt de hele nacht feesten want ze gaan door tot in de vroege ochtend.

TIP: Er is geen openbaar vervoer hier 's nachts, dus zorg ervoor dat je een taxi bestelt als je tot laat wilt blijven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Plaça del Doctor Andreu | Openbaar vervoer: Bus: 196 Pl del Doctor Andreu | Telefoon: +34 93 418 58 79 | Website: http://www.mirablaubcn.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Barcelona

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Número Nueve

“Goede muziek, geweldige mensen, verbluffende cocktails!”

CDLC

“CDLC kun je vergelijken met de wereldbekende Buddha bar. Een nachtclub met een Oosterse sfeer.”

Velodromo

El Velódromo heropende haar deuren in 2009, nadat Moritz bier de zaak restaureerde als onderdeel van haar architecturale erfgoed herstelproject. Onder de vorige eigenaar was het altijd een ontmoetingsplaats voor de buurt. Een plek waar mensen samenkomen om te delen, praten en spelen. Door moderniteit en traditie te combineren is dit precies wat het vandaag de dag weer is. Je kunt genieten van een kopje koffie of thee bij het ontbijt, wijn drinken met tapas of neem één van Moritz's speciale bieren.