Restaurants in Barcelona

Dos Palillos

“Spaans Aziatische tapas klinkt natuurlijk al heel bijzonder. Het restaurant Dos palillos combineert deze twee culturen als geen ander in heerlijke kleine tapas.”

- Robbert woont al sinds 2007 in Barcelona

Dit creatieve Aziatische restaurant biedt een variant op de klassieke tapas door de Spaanse en de Aziatische gastronomie te combineren in overheerlijke hapjes. Het restaurant werd onlangs nog bekroond met de befaamde Michelinster! Je kunt er aan de bar eten of aan de lange tafel achterin die als het ware om de keuken is gevouwen waardoor je life kunt volgen hoe de gerechten voor je worden gemaakt. 

TIP: Om alvast in de stemming te komen maak je vooraf een wandeling over de nabij gelegen Boqueria markt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Carrer d'Elisabets 9 | Openbaar vervoer: Bus: 120 Pl dels Àngels | Telefoon: +34 93 304 05 13 | Website: http://www.dospalillos.com/index.php

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Paco Meralgo

“De creativiteit van Paco Meralgo, ofwel Para comer algo (om iets te eten), zit niet alleen in de naam maar ook voornamelijk in de bijzondere tapas.”

Carabassa

Caracassa is een verademing voor een ieder die het even gehad heeft met de tapas en pinxtos. Dit sfeervolle restaurant wordt gerund door een stel uit Napels en zij hebben hun culinaire kennis gebundeld op een eenvoudige maar creatieve menukaart met louter Italiaanse gerechten. Geniet van een lekkere pasta of pizza met een bijpassend glas Italiaanse wijn.

Can Ramonet

“Het wordt niet traditioneler dan dit. Eet een van de beste paella in de oudste herberg in de stad!”