Restaurants in Barcelona

Orio

“Met hun hoge stoelen en tafels, vaak gedeeld, heeft de locatie een bar gevoel, wat geweldig is voor een praatje en om vrienden maken.”

- Thomas Elshout

Wil je op laagdrempelige wijze kennis maken met pintxos? Bij Orio worden de pintxos overzichtelijk gepresenteerd en staat het personeel je graag te woord om je in te leiden in de wereld van de pintxos. Ze hebben meer dan 80 varianten bij hun pintxos bar en vernieuwen constant met seizoensproducten. Door de ruime openingstijden kun je hier ook prima terecht voor een tussendoortje. Als je wilt kun je ook gerechten van het menu proberen in een aparte ruimte. Orio heeft ook nog een vestiging op Carrer Ferran.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Av. Francesc Cambó 23 | Openbaar vervoer: Bus: 120 Gombau-Jaume Giralt | Telefoon: +34 933 435 410 | Website: http://www.oriogastronomiavasca.com/eng/

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Paco Meralgo

“De creativiteit van Paco Meralgo, ofwel Para comer algo (om iets te eten), zit niet alleen in de naam maar ook voornamelijk in de bijzondere tapas.”

Dos Palillos

“Spaans Aziatische tapas klinkt natuurlijk al heel bijzonder. Het restaurant Dos palillos combineert deze twee culturen als geen ander in heerlijke kleine tapas.”

El 300 del Born

“300 jaar geleden werd hier om de onafhankelijkheid van Catalonië gestreden, nu kun je er genieten van authentiek Catalaanse gerechten in een eigentijdse sfeer. ”