Restaurants in Barcelona

El 300 del Born

“300 jaar geleden werd hier om de onafhankelijkheid van Catalonië gestreden, nu kun je er genieten van authentiek Catalaanse gerechten in een eigentijdse sfeer. ”

- Thomas Elshout

Biergigant Moritz is erin geslaagd de hippe vibe van de wijk El Born te vertalen naar een all-round horecaconcept. Hun eten is geïnspireerd door de geschiedenis, recepten uit het verleden zijn de inspiratiebron voor nieuwe gerechten met moderne invloeden. Je kunt hun lekkere gerechten combineren met hun kenmerkende bieren, zoals de Moritz 17.14 gemaakt ter ere van Barcelona's geschiedenis en het El Born Cultureel Centrum.

TIP: El 300 del Born ligt in het El Born Centre Cultural, dus zorg ervoor dat je eerst een kijkje neemt in de geschiedenis voordat je gaat zitten voor een lekker diner.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Plaça Comercial 12 12 | Openbaar vervoer: Bus: 39-51 Av Marquès de l'Argentera-Pg Picasso | Telefoon: +34 933 10 24 28 | Website: http://moritz.com/en/section/el-300-del-born

Meer restaurants in Barcelona

Bekijk alle restaurants

Paco Meralgo

“De creativiteit van Paco Meralgo, ofwel Para comer algo (om iets te eten), zit niet alleen in de naam maar ook voornamelijk in de bijzondere tapas.”

Bliss

“Met een naam als Bliss, dat gelukzaligheid betekent, weet je dat je naar de juiste plek bent gekomen om te genieten en te ontspannen.”

Can Majo

“Can Majo staat bekend voor zijn geweldige Pealla´s. De hele menu kaart wordt nog volgens oma´s recept gemaakt in dit aan het strand gelegen familie restaurant!”