Restaurants in Bangkok

Chao Phraya Diner Cruise

“Een riviercruise is onverslaanbaar als het gaat om romantisch dineren met uitzicht op de Chao Phraya Rivier. Een must-do als je met je geliefde in Bangkok bent!”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Verras je geliefde met een romantische Chao Phraya Rivier Diner Cruise! Het reisschema begint wanneer je aan boord van het cruiseschip stapt aan de pier. De boten hebben twee of drie verdiepingen en hebben altijd een open dek om te genieten van de koele rivierbries en de bezienswaardigheden langs de rivier met als absolute hoogtepunten Wat Arun en het Grand Palace.

Het diner wordt opgediend in het maanlicht met live muziek op de achtergrond. Na je romantische diner wordt je getrakteerd op een Thaise klassieke dansvoorstelling. Het eten op de boot bestaat uit een Thais en internationaal buffet. Geniet van een twee uur durende romantische cruise!

TIP: Er zijn veel rederijen die diner cruises aanbieden, kies voor de Grand Pearl Cruise voor de meest luxueuze ervaring.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Soi Charoennakhorn 13, Charoennakhorn Road 123-125 | Telefoon: +66 2 861 0255 | Website: http://www.grandpearlcruise.com/th/index.php

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Thonkrueng

“Ik ben hier geweest met een grote groep buitenlandse vrienden, ze hielden zoveel van het eten dat ze weer terug willen komen! Ik ben zelf ook onder de indruk van de heerlijke gerechten en de uitstekende bediening.”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”

Krua Apsorn

“Geliefd bij de lokale bevolking om de traditionele Thaise gerechten die je tegenwoordig bijna nergens meer vindt.”