Restaurants in Bangkok

Krua Nai Baan

“Ik ben al vaak naar dit restaurant geweest en ben nog nooit teleurgesteld! Het eten is heerlijk en gezien de toplocatie zijn de prijzen heel redelijk.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Als je veel aquaria met vissen buiten een restaurant ziet staan dan weet je in Bangkok dat je altijd van een verse vangst zult genieten! Krua Nai Baan of Home Kitchen is een restaurant in Bangkok met veel waar voor je geld. Je geniet hier optimaal van, zoals ik het noem, de "Thaise thuiskeuken sfeer".

Krua Nai Baan ligt bijna aan het einde van Langsuan Road. Het is dagelijks geopend en zit meestal vol tijdens het diner. Ze staan bekend om hun heerlijke dumplings (noedelballetjes) als voorgerecht en ze bieden diverse Thais-Chinese visgerechten. De gerechten worden in kleine porties opgediend, waardoor je zelf een proeverij kunt samenstellen. De service maakt hier niet het verschil, maar het eten zeker wel!

TIP: Sla de bijzondere dumplings niet over! Ik adviseer ook de kreeft fruitsalade. De visgerechten zijn over het algemeen uitmuntend!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Langsuan Road 94 | Openbaar vervoer: BTS Rajdamri or BTS Chidlom | Telefoon: +66 22549888 | Website: http://www.khruanaibaan.com/

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Som Tam Nua Restaurant

“Voor een smakelijk gerecht uit de Isaan (Noordoostelijk Thailand) ga je naar Som Tam Nua, geroemd als de plek met de beste Som Tam in Bangkok.”

On Lok Yun

“Ik bezocht On Lok Yun al toen ik nog studeerde. Je kunt er de hele dag door hun heerlijke ontbijt bestellen!”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”