Restaurants in Bangkok

Krua Apsorn

“Geliefd bij de lokale bevolking om de traditionele Thaise gerechten die je tegenwoordig bijna nergens meer vindt.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

De inrichting van dit restaurant is eenvoudig maar doeltreffend, het eten eenvoudig maar overheerlijk. De creaties van Krua Apsorn zijn gebaseerd op koninklijke Thaise recepten en ze gebruiken hier alleen de beste ingrediënten. Als antwoord op de enorme populariteit zijn er nu vier filialen van Krua Apsorn in Bangkok. Krua Apsorn op Dinsor Road is geopend van maandag tot zaterdag van 10.30 uur tot 20.30 uur. Je vindt op Dinsor Road nog meer heerlijke en snelle lunchmogelijkheden maar Krua Apsorn verdient zeker mijn voorkeur.

TIP: Bestel de specialiteiten: omelet met krab, gewokte krab met gele chili's, Thaise gefrituurde kippenvleugeltjes of de gefrituurde garnalen met knoflook.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Dinsor Road 169 | Telefoon: +66 2 685 4531 | Website: http://www.kruaapsorn.com

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Som Tam Nua Restaurant

“Voor een smakelijk gerecht uit de Isaan (Noordoostelijk Thailand) ga je naar Som Tam Nua, geroemd als de plek met de beste Som Tam in Bangkok.”

Khun Churn

“"Gezond eten leidt tot een goed leven" is de filosofie van Khun Chun. Hier vind je alleen gezonde gerechten van hoge biologische kwaliteit.”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”