Restaurants in Bangkok

Hajime Robot Restaurant

“Ben je ooit bediend door een robot? Maak gebruik van deze unieke gelegenheid en laat je serveren door een robot, uitgedost als een Japanse Samoerai! De kinderen zullen versteld staan van de robot als deze danst op diverse pophits.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Hajime Robot Restaurant is de enige plek in Bangkok waar je letterlijk bediend wordt door een robot. Het is een Japans BBQ-restaurant met zowel buffet als een a la carte menukaart. De gang voor de bediening wordt omringd door tafels van waar je gewoon het eten bestelt op een touchpad en dan, na een poosje, zal de robot je bestelling naar je tafel brengen. Tussen de bestellingen door worden er pophits gespeeld en zal de robot verschijnen om een robot dans uit te voeren, een ongekende hit bij kinderen! Het restaurants is sinds kort verhuisd van Rama 3 Road naar Seacon Square Srinakarin.

TIP: Neem plaats bij de gang voor de robot om de robot van dichtbij te zien serveren en dansen. Je kunt zo vaak bestellen als je wenst om de robot continue aan het werk te houden. Bestel genoeg eten want het kan even duren voor je bestelling klaar is want er is maar één robot!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Srinakarin Road | Website: http://hajimerobot.com/

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”

Krua Nai Baan

“Ik ben al vaak naar dit restaurant geweest en ben nog nooit teleurgesteld! Het eten is heerlijk en gezien de toplocatie zijn de prijzen heel redelijk.”

Central Food Loft @ Central Childlom

“Geniet van een goede keuze aan internationale gerechten in een food court dat aanvoelt als een modern restaurant.”