Restaurants in Bangkok

Thonkrueng

“Ik ben hier geweest met een grote groep buitenlandse vrienden, ze hielden zoveel van het eten dat ze weer terug willen komen! Ik ben zelf ook onder de indruk van de heerlijke gerechten en de uitstekende bediening.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Thonkrueng restaurant begon als klein restaurant in 1981. De naam van deze plek betekent "Koninklijke Keuken" en zij serveren de beste, traditioneel Thaise gerechten. Ze hebben traditionele gerechten op het menu die tegenwoordig moeilijk te vinden zijn in andere restaurants in Bangkok. Hun beroemdste gerechten zijn Hor-mok-kanomkrokYum Tawai en Kangsom Pohtak. Weet je niet wat je moet kiezen van het gevarieerde menu? De bediening is zeer behulpzaam en kunnen je adviseren over de beste gerechten aan de hand van jouw voorkeur.

Thonkrueng is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie op Sukhumvit Soi 49/13. Het is dagelijks geopend van 11.00 - 22.00 uur, een reservering voor het diner is aan te bevelen.

TIP: Vergeet niet om Hor-mok-kanomkrok, Mee-Krob, en roerbakken Pad Thai met kreeft te bestellen. En maak je maaltijd af met Mango en Kleefrijst voor het dessert!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukhumvit 49/13 211/3 | Openbaar vervoer: BTS Skytrain Phrom Phong then taxi or walk | Telefoon: +66 21853072 | Website: https://www.facebook.com/Thonkrueng/

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

On Lok Yun

“Ik bezocht On Lok Yun al toen ik nog studeerde. Je kunt er de hele dag door hun heerlijke ontbijt bestellen!”

Water Library Chamchuri

“Mijn favoriet! Water Library staat bekend om de uitstekende Franse keuken en de uitgebreide collectie geïmporteerd water en alcoholische dranken.”

Som Tam Nua Restaurant

“Voor een smakelijk gerecht uit de Isaan (Noordoostelijk Thailand) ga je naar Som Tam Nua, geroemd als de plek met de beste Som Tam in Bangkok.”