Restaurants in Bangkok

Groove @ Central World

“Dit moderne complex zit altijd vol met jonge lokale professionals. Het is een chique plek, het eten is er smaakvol en de drank keuze is ruim.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Op de hoek van de drukke Rajchaprasong Kruising ligt Groove @ Central World: een nieuwe aanwinst aan de evoluerende wereld van wijn, dineren en leefstijl in Bangkok. Twee enorme verdiepingen huizen maar liefst negen chique restaurants en bars aangevuld met degelijke lifestyle winkels.

De keuken varieert van Thais en Japans tot Westers. Drankliefhebbers zullen tevreden zijn met de keuze aan geïmporteerde bieren en diversiteit aan cocktails en wijn. Weet je niet welk restaurant je moet kiezen?

  • Ga naar “Apinara Thai Cuisine and Bar” voor de authentiek Thaise keuken en hun geroemde Thaise stijl cocktails.
  • Voor de gastronomische keuken en diverse cocktails ga je naar “1881 By Water Library”.
  • Voor fusion eten en wijnliefhebbers kun je “Wine I Love You” eens proberen.
  • Als je houdt van een westerse maaltijd en bier kies je voor “HOBS (House of Beers)”.

Groove is elke dag geopend van 10.00 uur in de ochtend tot 01.00 uur in de nacht.

TIP: Ga op tijd. Dit is een echte trekpleister in Bangkok, het zit vol met lokale bewoners, in het bijzonder op vrijdag- en zaterdagavond.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rama I Road | Openbaar vervoer: BTS Siam Station, BTS Chidlom Station | Website: http://www.centralworld.co.th/groove/index-en.html

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Krua Apsorn

“Geliefd bij de lokale bevolking om de traditionele Thaise gerechten die je tegenwoordig bijna nergens meer vindt.”

Khun Churn

“"Gezond eten leidt tot een goed leven" is de filosofie van Khun Chun. Hier vind je alleen gezonde gerechten van hoge biologische kwaliteit.”

Lai Rod Thonglor

“Proef hier Khao Chae, een traditioneel gerecht dat normaliter alleen in het warme seizoen geserveerd wordt maar hier speciaal het gehele jaar door beschikbaar hebben gemaakt!”