Restaurants in Bangkok

Khun Churn

“"Gezond eten leidt tot een goed leven" is de filosofie van Khun Chun. Hier vind je alleen gezonde gerechten van hoge biologische kwaliteit.”

- Peeraporn woont al sinds 1986 in Bangkok

Khun Churn is een perfecte keuze voor liefhebbers van gezond en vegetarisch eten. Khun Churn verwierf het laatste decennium populariteit in Chiang Mai waarna al snel een filiaal in Bangkok volgde.

Kwaliteit is gegarandeerd doordat men hier alleen verse ingrediënten gebruikt zoals biologische salade die direct van de boeren afkomstig is of huisgemaakte tofu van een familierecept. Er zijn meer dan 100 vegetarische gerechten, voornamelijk Thais met een aantal westerse keuzes. Het restaurant is schoon en modern en ligt op de G verdieping van het Mediplex Center nabij BTS Ekkamai. Ze serveren hier dagelijks lunch en diner.

TIP: Bestel het Thaise menu bestaande uit pittige salade en zure soep uit Isaan en gefrituurde groenten. Of neem het Indiase menu met kip massala, tandoori met paddestoelen, sam bar en roti met brood. De kruiden voor dit menu worden vers ingekocht op de Indiase markt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Sukummvit 42 | Openbaar vervoer: BTS Ekkamai | Telefoon: +66 2 713 6599

Meer restaurants in Bangkok

Bekijk alle restaurants

Krua Nai Baan

“Ik ben al vaak naar dit restaurant geweest en ben nog nooit teleurgesteld! Het eten is heerlijk en gezien de toplocatie zijn de prijzen heel redelijk.”

Som Tam Nua Restaurant

“Voor een smakelijk gerecht uit de Isaan (Noordoostelijk Thailand) ga je naar Som Tam Nua, geroemd als de plek met de beste Som Tam in Bangkok.”

On Lok Yun

“Ik bezocht On Lok Yun al toen ik nog studeerde. Je kunt er de hele dag door hun heerlijke ontbijt bestellen!”