Activiteiten op Bali

Hoogtepunten van Bali Tour

Jouw lokale TIX-gids: TIX Team

Als je de beste bezienswaardigheden van Bali wilt bezoeken, kun je kiezen voor een dag tour met alle must see bezienswaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is wakker worden in de ochtend en wachten tot de bus je ophaalt in het hotel.

Tijdens de tour bezoek je het dorp Blahbatu waar je kunt zien hoe de traditionele Gamelan instrumenten worden gemaakt en breng je ook een bezoek aan het Archeologisch Museum. In plantation village Sri Batu kun je genieten van de geur van verse kruiden en groenten en rijd je vervolgens naar de bergen om te genieten van een schitterend uitzicht op de Gunung Batur vulkaan en meer. Tijdens de rondleiding heb je de mogelijkheid om te wandelen door bamboe plantages, traditionele dorpen en prachtige rijstvelden. Bij de laatste stop in Bukit Jati kun je genieten van een kopje thee of koffie terwijl je napraat over de ervaringen van de dag. 

TIP: Je kunt tijdens de tour lunchen in een restaurant met fantastisch uitzicht, dus vergeet niet om wat geld mee te nemen, want het is niet inbegrepen in de tour.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Duiken

“Net als surfen is duiken ook populair in Bali. Het eiland staat bekend om haar rijke maritieme leven en onderwaterjuwelen. Neem een duik voor een magische beleving!”

Bali Nusa Dua Theater

“Deze wonderbaarlijke voorstelling toont de multiculturele aspecten van Indonesië.”

Kookles

“Het beste souvenir om mee naar huis te nemen is Balinese kookkunst. Leer de fijne kneepjes om indruk te maken op jouw vrienden (en laat ze uiteraard genieten van jouw heerlijke creaties!)”