Activiteiten op Bali

Balinese Massage

“Ontdek vele verschillende schoonheidsbehandelingen in Bali inclusief de legendarische Balinese massage!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Je bent niet echt in Bali geweest als je geen Spa behandeling ondernomen hebt. Je kunt met gemak jouw perfecte Spa vinden in de grote toeristengebieden, van een luxueuze sterren-hotel Spa tot een meer eenvoudige maar uitstekende strandmassage. De meest populaire schoonheidsbehandelingen zijn de traditionele Balinese massages (een massage met een geurige kokosolie om de duimstreken te verzachten), een body scrub of het bloemenbad, allemaal verkrijgbaar in vrijwel elke Spa in Bali.

Recente massagetrends brachten unieke en kostbare, schoonheidsverhogende materialen naar Bali. Lluvia Spa in Kuta heeft bijvoorbeeld een parelmassage ontwikkeld waarbij parelstof gebruikt worden als peeling, terwijl Gold Dust in Canggu een gezichtsbehandeling met 24 karaat gouden bladeren bedacht en ook een lichaamsmassage met goudpoeder. Een andere, unieke behandeling is de volle maan massage die de lokale volle maan ceremonie traditie combineert met een traditionele schoonheidsbehandeling. Ga naar Tugu Hotel Bali om deze behandeling te ervaren.

Mijn favoriete Balinese massage ervaring had ik bij Karma Spa en Spa bij Four Seasons Resort op Jimbaran Bay, die me wisten te verwennen met nauwkeurige schoonheidsbehandelingen die al mijn zintuigen tot rust brachten en me een volledige rust gaven.

TIP: Zorg dat je 15 minuten voor je afspraak aanwezig bent. Vergeet ook niet het traditionele kruidenelixir genaamd "jamu" te proeven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jimbaran Bay, Jalan Kawasan Bukit Permai, Jimbaran | Telefoon: +62 361 701010 | Website: http://www.fourseasons.com/jimbaranbay

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Traditioneel Balinese Ceremonie

“Bali is de enige regio die de Hindoe religie praktiseert en deze religie is duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven.”

Bezoek Monkey Forest, Mengwi Temple & Tanah Lot

Bezoek 3 beroemde bezienswaardigheden in één tocht; de Mengwi (Taman Ayun) Tempel, Monkey Forest en Tanah Lot. Het boeken van een tour heeft als voordeel dat je zonder moeite op de juiste locaties aankomt. Je wordt namelijk opgehaald bij je hotel, vervoerd per minivan met airco en begeleid door een Engels sprekende gids.

Traditioneel weven

“Neem een moment om terug te gaan in de tijd en zie hoe de traditionele Balinese bevolking heilige kunst weven.”