Activiteiten op Bali

Kookles

“Het beste souvenir om mee naar huis te nemen is Balinese kookkunst. Leer de fijne kneepjes om indruk te maken op jouw vrienden (en laat ze uiteraard genieten van jouw heerlijke creaties!)”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Er zijn verschillende redenen waarom een kookles (en het leren van Balinees koken) bij restaurant Casa Luna een fantastisch souvenir voor jouw vrienden is. Ten eerste is de mede-eigenaar, de Australische Janet DeNeefe, een beroemde voedingsauteur. Ten tweede runt zij twee succesvolle restaurants, Indus en Casa Luna, en als derde omdat ze al meer dan twintig jaar getrouwd is met haar Balinese echtgenoot.

Tijdens de kookles krijg je als buitenstaander een kijkje in de Balinese keuken, waar je diverse exotische kruiden leert kennen, de culturele aspecten en het leukste; proeven van de heerlijke gerechten! Serieuze (en nieuwsgierige) kenners doen er goed aan de Casa Luna markt en gastronomische gerechten tour te nemen waarmee je de lokale hoogtepunten zoals de productie van palmsuiker kunt ontdekken.

TIP: Als je echt van koken houdt (en er goed in bent) kun je wellicht de 'Smoked Duck Class' volgen. Daarbij wordt je uitgedaagd dit gecompliceerde culturele gerecht te bereiden dat enkele stappen van bereiding, geduld en liefde vereist.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Raya Ubud | Telefoon: +62 361 973 282 | Website: http://www.casalunabali.com/cooking-school/

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Surfen

“Zonder twijfel is de oceaan de beste speelplaats van Bali!”

Traditioneel Balinese Ceremonie

“Bali is de enige regio die de Hindoe religie praktiseert en deze religie is duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven.”

Hoogtepunten van Bali Tour

Als je de beste bezienswaardigheden van Bali wilt bezoeken, kun je kiezen voor een dag tour met alle must see bezienswaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is wakker worden in de ochtend en wachten tot de bus je ophaalt in het hotel.