Activiteiten op Bali

Bezoek Ubud en Petula

“Een mooie combinatie van kunst en natuur. ”

- TIX Team

Ubud is razend populair bij bezoekers en staat bekend als het artistieke centrum van Bali. Er zijn tal van galerieën, winkels en kunstmusea in dit ooit zo rustige dorpje. In het Puri Lukisan museum kun je het werk van beroemde Balinese schilders en beeldhouwers zien en op de Ubud kunstmarkt lekker gaan shoppen voor souvenirs en meer. 

Petulu Village ligt op ongeveer 15 minuten rijden ten noorden van Ubud en is beroemd om zijn reiger (witte vogels) bevolking. Elke avond vliegen duizenden reigers van over het hele eiland terug naar huis en nestelen zich in de bomen van dit kleine dorpje. Een waar spektakel en iets dat je niet wilt missen! De bewoners denken dat de reigers geluk brengen en het dorp zegenen.

TIP: Bezoek deze dorpen met een gids om het beste uit je bezoek te halen en om op tijd in Petulu te zijn om de terugkeer van de reigers te aanschouwen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Traditioneel weven

“Neem een moment om terug te gaan in de tijd en zie hoe de traditionele Balinese bevolking heilige kunst weven.”

Duiken

“Net als surfen is duiken ook populair in Bali. Het eiland staat bekend om haar rijke maritieme leven en onderwaterjuwelen. Neem een duik voor een magische beleving!”

Bali Nusa Dua Theater

“Deze wonderbaarlijke voorstelling toont de multiculturele aspecten van Indonesië.”