Uitgaan op Bali

Cocoon

“Cocoon is te vinden op de grens van het modieuze Seminyak en het pretentieloze Kuta dus als je op zoek bent naar een plek die zowel ontspannen als stijlvol is, kijk dan niet verder.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Mensen komen vooral naar Cocoon om te ontspannen op één van de bedden of stoelen naast het prachtige zwembad. Deze strandclub combineert de stijl van Mykonos en het gevoel van Bali en biedt zowel een openlucht gedeelte met een bescheiden zwembad als een bruisende setting voor je diner.

De locatie leent zich voor ieder moment van de dag, onder andere door haar ruime selectie aan dranken, kleine hapjes of lunchgerechten. De twee-voor-de-prijs-van-één speciale cocktails geïnspireerd op de zonsondergang en toevoer van hapjes tussen 16.00 en 19.00 uur zijn zeer aan te raden. Terwijl je een slokje neemt van je cocktail onder de fluwelen hemel van Doublesix Beach zal de DJ je met een lichte muziekmix zeker in de juiste stemming weten te brengen.

TIP: Neem je zwempak mee en spring in het zwembad voor een -letterlijk- spetterende ervaring!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Doublesix, Seminyak 66 | Telefoon: +62 361 731266 | Website: http://www.cocoon-beach.com

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Potato Head Beach Club

“Potato Head Beach Club is een leuke en verfijnde club die altijd gevuld is met een gemengd publiek van lokale bewoners en toeristen die er genieten van de zonsondergang.”

61 Legian 'Sky Garden'

“De enige plek waar je op acht verschillende manieren kunt feesten in één nacht.”

Single Fin

“Single Fin is de beste plek om te genieten van de zonsondergang en de "theatrale" optredens van surfers te aanschouwen op één van de beste surfplekken ter wereld!”