Uitgaan op Bali

Potato Head Beach Club

“Potato Head Beach Club is een leuke en verfijnde club die altijd gevuld is met een gemengd publiek van lokale bewoners en toeristen die er genieten van de zonsondergang.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Hét icoon van deze bijzondere locatie zijn honderden opvallende en kleurrijke raampjes die als een lappendeken over een hoge, ronde muur bij de entree ligt. De eigenaren Ronald Akili en Jason Gunawan hebben dit gecreëerd om de aandacht van de wereld te trekken met een iconisch monument die de authenticiteit van Indonesië prijst. En met succes!

Potato Head Beach Club, dat gelegen is in het hippe deel van Seminyak, is één van de meest populaire trekpleisters in Bali geworden waar toeristen en lokale bewoners (en beroemdheden!) zich vermengen om de zonsondergang cultuur te vieren onder het genot van ambachtelijk bereide cocktails, verwesterde delicatessen, hippe en vooruitstrevende muziek en spetterende mensenmassa's!

Als je op zoek bent naar authentieke gerechten dan serveert Lilin restaurant Indonesisch eten en vakkundig bereide sangria, en degene die de Franse verfijnde keuken aanbidden, kunnen terecht bij Tapping Shoes. Je kunt hier veel plaatselijke toeristen verwachten, Europese prijzen, lange wachttijden en krappe ruimtes op het zonnedek, vooral tijdens zonsondergang.

TIP: Kom vroeg als je een zonnebedje wilt bemachtigen en maak altijd een reservering om zeker te zijn van een tafel voor het diner.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Petitenget | Telefoon: +62 361 4737979 | Website: http://www.ptthead.com

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Ku De Ta

“De legendarische strandclub die nog steeds de hipste feesten op het eiland organiseert!”

Single Fin

“Single Fin is de beste plek om te genieten van de zonsondergang en de "theatrale" optredens van surfers te aanschouwen op één van de beste surfplekken ter wereld!”

61 Legian 'Sky Garden'

“De enige plek waar je op acht verschillende manieren kunt feesten in één nacht.”