Uitgaan op Bali

Single Fin

“Single Fin is de beste plek om te genieten van de zonsondergang en de "theatrale" optredens van surfers te aanschouwen op één van de beste surfplekken ter wereld!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Gelegen bovenop een rots van waaruit je zicht hebt op de beste surfplek van het strand van Suluban, in de buurt van de Uluwatu tempel, is Single Fin een steeds populairdere plek onder zowel de surfgemeenschap als toeristen die de alternatieve kant van Bali willen ervaren.

Er is zover ik weet geen enkele plek in Bali die het uitzicht vanaf de twee niveau's op de berg op de indrukwekkende zonsondergang kan overtreffen. Ben jij het type die houdt van een openlucht sfeer bepakt met jonge, ongedwongen bezoekers die "chillen" op grote banken omringt door rustiek meubilair gemaakt van oude boten, dan is dit jouw place to be. Het indrukwekkende uitzicht op de surfers in actie in een prachtig oceaandecor (waar je met regelmaat ook dolfijnen kunt spotten) is simpelweg onbetaalbaar.

TIP: De constante stroom aan imposante surfprestaties zal zelfs je ervaren surfvrienden doen verbazen dus wees gewaarschuwd!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Blue Point, Uluwatu

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Potato Head Beach Club

“Potato Head Beach Club is een leuke en verfijnde club die altijd gevuld is met een gemengd publiek van lokale bewoners en toeristen die er genieten van de zonsondergang.”

Red Carpet Champagne Bar Bali

“Na een lange werkweek is het een genot om hier tip top naartoe te komen en te genieten van een goed glas champagne terwijl je je ogen de kost kunt geven. Dat noem ik nou een traktatie!”

Cocoon

“Cocoon is te vinden op de grens van het modieuze Seminyak en het pretentieloze Kuta dus als je op zoek bent naar een plek die zowel ontspannen als stijlvol is, kijk dan niet verder.”