Uitgaan op Bali

Vin+

“De uitgebreide wijncollecties maken deze wijn lounge een ware speelplaats voor wijnkenners.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Los van de grandioze bamboe architectuur staat Vin+ bekend om haar uitgebreide lijst aan wijnen en Mediterrane traktaties uit de keuken. Met meer dan 18.000 flessen met 300 variëteiten in het assortiment is het moeilijk om niet een persoonlijke favoriet te vinden om ter plaatse te nuttigen of mee te nemen naar je hotel.

Als je een excuus zoekt om in de middag lekker van een wijntje te genieten dan raad ik aan een kijkje in het lunchaanbod te nemen dat vanaf Rp. 120.000 een toegankelijke begeleiding is bij jouw wijn. Het beste is dat Vin+ ook kwaliteitswijn per glas schenkt, waardoor je verschillende soorten wijn van over de hele wereld kunt proberen. Verwacht een formele sfeer tijdens het dineer, dus draag gepaste kleding. .

TIP: Vraag de sommelier naar de wijn van de maand.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Kayu Jati, Seminyak 1 | Telefoon: +62 361 473 2377 | Website: http://www.vingroup.biz

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Cocoon

“Cocoon is te vinden op de grens van het modieuze Seminyak en het pretentieloze Kuta dus als je op zoek bent naar een plek die zowel ontspannen als stijlvol is, kijk dan niet verder.”

Potato Head Beach Club

“Potato Head Beach Club is een leuke en verfijnde club die altijd gevuld is met een gemengd publiek van lokale bewoners en toeristen die er genieten van de zonsondergang.”

61 Legian 'Sky Garden'

“De enige plek waar je op acht verschillende manieren kunt feesten in één nacht.”