Uitgaan op Bali

61 Legian 'Sky Garden'

“De enige plek waar je op acht verschillende manieren kunt feesten in één nacht.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Sky Garden is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar vertier maar niet zo houden van glitter en glamour (en liever rondlopen op comfortabele slippers of sandalen). Er zijn acht verschillende delen, elk met hun eigen muziekstijl en bezienswaardigheden.

Spring van Brandy RnB naar de techno sfeer in de Sky Dome Super Club of kom op adem bij de Rooftop Garden Lounge onder het genot van het avondbriesje. Je kunt veel plezier verwachten en een pretentieloze menigte. Met name op zaterdagavond is het er gezellig druk als de lokale bevolking het weekend viert en zich vermengt met de toeristen.

Als toerist mocht je hier voorheen nog gratis naar binnen maar nu moeten je Rp. 100.000 entree betalen, inclusief één drankje na binnenkomst. Budget-reizigers kunnen bij de Rooftop Lounge tussen 5 en 9 uur terecht voor een all-you-can-eat BBQ voor minder dan Rp. 60.000.

TIP: Als je rondhangt op het strand van Kuta, zoek dan de sexy meisjes op die gratis toegangsbewijzen uitdelen. Je kunt er ook je avond starten om 17.00u en binnen blijven tot het echte feest begint.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Legian, Kuta 61 | Telefoon: +62 361 755423 | Website: http://www.61legian.com

Meer uitgaansgelegenheden in Bali

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Potato Head Beach Club

“Potato Head Beach Club is een leuke en verfijnde club die altijd gevuld is met een gemengd publiek van lokale bewoners en toeristen die er genieten van de zonsondergang.”

Rock Bar

“Een café dat haar naam, dankzij de waanzinnige locatie, eer aan doet.”

Vin+

“De uitgebreide wijncollecties maken deze wijn lounge een ware speelplaats voor wijnkenners.”