Winkelen op Bali

Eat-and-Fashion Street

“Deze hippe eet-en-mode-straat is altijd up to date; er zijn altijd nieuwe en frisse ontwerpen te zien om je ogen de kost te geven. ”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Jalan Kayu Aya staat ook bekend als eat-and-fashion street, en biedt opvallende winkels van wereldberoemde ontwerpers en bijzondere restaurants. Het aanbod is enorm divers: van schoenen tot badpakken, exclusieve tropische kleding tot surfkleding, van opzichtige winkels naar bazaar-achtige marktkraampjes en van eenvoudige café's tot restaurants voor verfijnd dineren.

Bezoekers die op jacht zijn naar verborgen schatten kunnen hun zoektocht starten bij het schoenenmerk Ni Luh Djelantik en dan verder lopen tot de bazaar en het winkelcentrum Seminyak Square. Langs de weg moet je ook zeker niet vergeten de elegante kanten kledingzaak Uluwatu te bezoeken, de chique kleding van Puravida, en Blue Glue bikini. Mannen moet zeker een kijkje nemen bij Animale Men en Deus Ex Machina welke een leuke collectie comfortabele vrijetijdskleding bieden voor het tropische klimaat.

TIP: Het is me opgevallen dat Balinese kledingontwerpen vaak de tijd vooruit zijn, wees dus niet bang om unieke en aparte ontwerpen aan te schaffen; het is de meest eenvoudige manier om eenmaal thuis een ware trendsetter te zijn!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Kayu Aya

Meer winkels in Bali

Bekijk alle winkels

Bali Collection

“Geniet van winkelen in de open lucht in "Nusa-Dusa-stijl".”

Beachwalk Winkelcentrum

“De laatste toevoeging in Kuta op het gebied van een luxueuze leefstijl en vrijetijdskleding.”

Winkelcentra voor souvenirs

“Souvenirs kopen voor je vrienden is belangrijk maar als afdingen niet je grootste talent is dan is het handig naar een van de souvenirwinkelcentra te gaan om souvenirs te kopen voor vaste prijzen.”