Winkelen op Bali

Bali Collection

“Geniet van winkelen in de open lucht in "Nusa-Dusa-stijl".”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Omgeven door luxueuze hotels in het prestigieuze Nusa Dua gebied is Bali Collection (ook wel BTDC genoemd) een compleet uitgerust winkelcentrum met eten, winkels en entertainment op één praktische plek. Hoewel er niet zoveel winkels zijn als in Seminyak kun je hier ook de beste designer merken vinden zoals Milo’s, Bamboo Blonde, en Nico Perez zonder je druk te maken over een parkeerplaats of het drukke verkeer. Ga hier je souvenirs kopen en geniet daarna van een etentje in de buitenlucht. Deze plek is bij uitstek geschikt voor de aanschaf van boeken, strandkleding en sieraden. Bekijk het luxueuze warenhuis Sogo of drink een kop koffie bij Starbucks.

TIP: Vrouwen die houden van chique, opvallende en hedendaagse stijlen moeten naar 'Pink Eleven' of 'At The Corner' gaan. Deze twee winkels verkopen unieke kleding die je het middelpunt van de belangstelling op het strand zullen maken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: BTDC Complex Nusa Dua | Telefoon: +62 361 771 662 | Website: http://www.bali-collection.com

Meer winkels in Bali

Bekijk alle winkels

Beachwalk Winkelcentrum

“De laatste toevoeging in Kuta op het gebied van een luxueuze leefstijl en vrijetijdskleding.”

Eat-and-Fashion Street

“Deze hippe eet-en-mode-straat is altijd up to date; er zijn altijd nieuwe en frisse ontwerpen te zien om je ogen de kost te geven. ”

Winkelcentra voor souvenirs

“Souvenirs kopen voor je vrienden is belangrijk maar als afdingen niet je grootste talent is dan is het handig naar een van de souvenirwinkelcentra te gaan om souvenirs te kopen voor vaste prijzen.”