Winkelen op Bali

Beachwalk Winkelcentrum

“De laatste toevoeging in Kuta op het gebied van een luxueuze leefstijl en vrijetijdskleding.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Toen het Beachwalk Shopping Center voor het eerst haar deuren opende in 2012, groeide het al snel uit tot het meest toonaangevende middelpunt van een vooraanstaande leefstijl, met talloze winkels van internationale kledingwinkels zoals Victoria Secret, La Senza, Topshop en Newlook, samen met opvallende café's, restaurants, bars en een bioscoop.

Dankzij de inrichting met op rijstvelden geïnspireerde architectuur met fijn onderhouden tuinen en verfrissende beekjes is dit winkelcentrum een veelzijdige hangplek in het hart van Kuta, recht tegenover Kuta Beach. Het is een perfect alternatief om hier rond te hangen na een dagje strand.

Naast de internationale merken biedt Beachwalk ook lokale merken en indie boetieks, hoewel de meeste bezoekers hier komen om te relaxen, muzikanten te zien optreden en naar de bioscoop te gaan.

TIP: Ga tussen 16 en 18 uur naar restaurant Sardinia voor het happy hour en krijg twee drankjes voor de prijs van één.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Pantai Kuta | Openbaar vervoer: Kura-kura Bus makes a stop at Beachwalk | Telefoon: +62 361 8464 888 | Website: http://www.beachwalkbali.com

Meer winkels in Bali

Bekijk alle winkels

Tegallalang

“Een hemelse bron voor woon accessoires gemaakt van natuurlijke materialen.”

Bali Collection

“Geniet van winkelen in de open lucht in "Nusa-Dusa-stijl".”

Winkelcentra voor souvenirs

“Souvenirs kopen voor je vrienden is belangrijk maar als afdingen niet je grootste talent is dan is het handig naar een van de souvenirwinkelcentra te gaan om souvenirs te kopen voor vaste prijzen.”