Winkelen op Bali

Tegallalang

“Een hemelse bron voor woon accessoires gemaakt van natuurlijke materialen.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Weinig toeristen zijn er van op de hoogte dat je op Jalan Raya Andong (ook bekend als Tegallalang) prachtige woon accessoires zoals bedlampjes, spiegels, meubilair, wanddecoraties en kussens kunt vinden tegen scherpe prijzen.

Als je naar Tegallalang gaat vanaf Ubud town kun je deze winkels zien met kleurrijke borden langs de weg die handgemaakte artikelen en artikelen op maat aanbieden, veelal vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dit gebied staat ook bekend als een bestemming waar exportbedrijven in bulk inkopen doen. Let wel goed op de kwaliteit van artikelen omdat er enorme kwaliteitsverschillen zijn. 

TIP: Neem je eigen favoriete ontwerp mee naar Bali en laat de ambachtsman het naar jouw wensen (na)maken. Doe vooral niet te moeilijk en betaal gerust wat extra bovenop de gevraagde prijs maar wees daarentegen juist wel nauwkeurig als het gaat om de gewenste kwaliteit van het eindproduct.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Raya Tegalallang

Meer winkels in Bali

Bekijk alle winkels

Winkelcentra voor souvenirs

“Souvenirs kopen voor je vrienden is belangrijk maar als afdingen niet je grootste talent is dan is het handig naar een van de souvenirwinkelcentra te gaan om souvenirs te kopen voor vaste prijzen.”

Eat-and-Fashion Street

“Deze hippe eet-en-mode-straat is altijd up to date; er zijn altijd nieuwe en frisse ontwerpen te zien om je ogen de kost te geven. ”

Bali Collection

“Geniet van winkelen in de open lucht in "Nusa-Dusa-stijl".”