Activiteiten op Bali

Karaoke

“De beste manier om tijd te besteden met en dichter bij je Indonesische vrienden te komen is samen genieten van karaoke!”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Er bestaat geen twijfel over, Indonesiërs houden van zingen! Daarom is karaoke ook een favoriete nationaal activiteit. Een goede stem is minder belangrijk dan een opgewekt humeur. Je hoeft alleen wat vrienden mee te brengen (als je alleen reist, neem dan wat mensen uit jouw hotel mee om samen mee te zingen), zet wat nostalgische nummers op de lijst en zing uit volle borst mee!

Sommige karaoke plekken bieden meer dan alleen liedjes, ze serveren ook eten, hapjes en drankjes. Je zult verrast worden door het aanbod aan nummers; zo'n beetje ieder populair liedje is aanwezig. Eén van de dichtstbijzijnde en de meest eenvoudige karaoke bar om vanaf centraal Bali te bereiken is NAV Kuta.

TIP: Oefen enkele Indonesische liedjes vooraf om indruk te maken op je Indonesische vrienden, zoek de tekst op internet en vertaal deze zodat je de betekenis begrijpt. Mijn advies? Probeer Cita Citata, ‘Sakitnya tuh disini’ (‘It’s Hurt in Here’), zing dat liedje en wijs naar je borstkas. Succes gegarandeerd!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Jalan Raya Kuta, Kuta 104 | Telefoon: +62 361 229771 | Website: http://www.nav.co.id/