Activiteiten op Bali

Traditioneel Balinese Ceremonie

“Bali is de enige regio die de Hindoe religie praktiseert en deze religie is duidelijk zichtbaar in het dagelijks leven.”

- Intan woont al sinds 2006 op Bali

Een belangrijk hoogtepunt dat Bali uniek maakt ten opzichte van andere toeristenbestemmingen is de cultuur. Je kunt hier een schat aan kennis vinden in elke dagelijkse religieuze activiteit; doe mee met de Balinese bevolking wanneer zijn hun dank uiten door twee maal per dag de goden te aanbidden (wist je dat ze een deel van hun voedsel aan de goden offeren?) of volg het stap-voor-stap volle maan en nieuwe maan ritueel.

De lokale bevolking zullen nieuwsgierige buitenlanders verwelkomen die meer te weten willen komen en willen leren van hun cultuur. Dus wees niet bang om ze te vragen om deel te nemen aan de ceremonie. Probeer een bezoek te brengen aan de Besakih temple, de moeder tempel van Bali, tijdens de volle maan en nieuwe maan ceremonie en aanschouw deze enorme ceremonie.

TIP: Draag toepasselijke kledij wanneer je tempels bezoekt en voor vrouwelijke bezoekers is het belangrijk dat ze niet in hun menstruatie zitten. Fotograferen is toegestaan zolang je niet op heilige grond stapt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Desa Besakih, Kecamatan Rendang, Kabupaten Karangasem, Bali, Indonesia

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Bali Nusa Dua Theater

“Deze wonderbaarlijke voorstelling toont de multiculturele aspecten van Indonesië.”

Surfen

“Zonder twijfel is de oceaan de beste speelplaats van Bali!”

Hoogtepunten van Bali Tour

Als je de beste bezienswaardigheden van Bali wilt bezoeken, kun je kiezen voor een dag tour met alle must see bezienswaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is wakker worden in de ochtend en wachten tot de bus je ophaalt in het hotel.