Activiteiten op Bali

Bezoek Monkey Forest, Mengwi Temple & Tanah Lot

Jouw lokale TIX-gids: TIX Team

Bezoek 3 beroemde bezienswaardigheden in één tocht; de Mengwi (Taman Ayun) Tempel, Monkey Forest en Tanah Lot. Het boeken van een tour heeft als voordeel dat je zonder moeite op de juiste locaties aankomt. Je wordt namelijk opgehaald bij je hotel, vervoerd per minivan met airco en begeleid door een Engels sprekende gids.

De eerste stop tijdens deze tour is de Mengwi tempel. Het tempelcomplex ligt in een park dat omgeven wordt door water wat voor een serene sfeer zorgt. Je kunt gemakkelijk een wandeling rond de tempel maken om alle kanten te bewonderen. De volgende stop is Monkey Forest, een tempelcomplex en natuurreservaat met honderden apen. Je kunt hier vrij rondlopen, maar het is beter om geen eten of losse voorwerpen mee te nemen, want de apen vinden dit reuze interessant. De laatste stop is Tanah Lot, een tempel gebouwd op een rots in de zee. De zonsondergang is hier geweldig, met name op heldere dagen.

TIP: Bij laagwater (eb) wandel je zo naar de tempel.

Suggestie of feedback?

Locatie

Meer activiteiten in Bali

Bekijk alle activiteiten

Bezoek het beste van landelijk Bali

“Bezoek het platteland van Bali tijdens deze tour. ”

Bali Nusa Dua Theater

“Deze wonderbaarlijke voorstelling toont de multiculturele aspecten van Indonesië.”

Hoogtepunten van Bali Tour

Als je de beste bezienswaardigheden van Bali wilt bezoeken, kun je kiezen voor een dag tour met alle must see bezienswaardigheden. Het enige wat je hoeft te doen is wakker worden in de ochtend en wachten tot de bus je ophaalt in het hotel.