Bali

Aanschouw de traditionele Balinese Kecak dans

Jouw lokale TIX-gids: Intan Tanjung

Een exotisch, magische en glorieuze Kecak dans is een prachtige attractie die eerste keer bezoekers echt niet mogen missen. Het is belangrijk om deze dans te bekijken voordat je ergens anders heengaat om je een beetje inzicht in het eiland te geven. De Kecak dans wordt voornamelijk uitgevoerd door mannen. Ze zitten op een rij in een cirkel en roepen met specifieke ritmische stemmen om "cak" terwijl ze hun handen opheffen. Er zijn een aantal plekken in Bali die de Kecak dans tijdens zonsondergang opvoeren. De Uluwatu tempel, Tanah Lot tempel en de Garuda Wisnu Kencana (GWK) zijn drie populaire plaatsen om de Kecak dans te bewonderen. Je kunt deze karakteristieke dans het beste tijdens zonsondergang bekijken.

Suggestie of feedback?

Meer in Bali

Bekijk alle tips

Onthul het geheim van de Balinese massage

De wereld is het er over eens dat Balinese massage de beste in de wereld is, maar wist je ook dat de lokale bevolking dit eigenlijk doet voor de gezondheid? De Balinese bevolking gebruikt natuurlijke frangipani olie om te masseren en ze geven stevige streken en drukken om de stijve spieren los te maken. Onthul het geheim van deze iconische massage door er eentje te ondergaan als je een bezoek brengt aan het eiland.

Geniet van de vers gegrilde vangst van de dag op Balinese wijze!

Wanneer je in Bali bent is het een must om een keer te genieten van een diner bij kaarslicht onder de sterrenhemel op het strand van Jimbaran. Je vindt een rij restaurants op het strand welke diverse soorten verse visgerechten serveren. Kies jouw favoriete vis en laat deze vers grillen; je betaalt alleen voor de vis en krijgt er een gratis portie rijst en groente bij.

Maak een romantische wandeling langs het strand tijdens zonsondergang!

Relax tijdens zonsondergang in een strandclub en neem een teug van je perfect gemixte cocktail of maak een wandeling langs het strand en stop even voor het lokale "star" bier. Bali is gezegend met kilometers lange stranden waar je kunt genieten van zonsondergang. De leukste stranden op een rijtje: