Bali

Aanbid de "sunset culture" van Bali!

Jouw lokale TIX-gids: Intan Tanjung

Zonsondergang is de belangrijkste tijd van de dag en die mag je zeker niet missen. Bewonder de hemel als deze karmozijnrood kleurt tijdens een wandeling langs het strand van Kuta, of doe mee met de lokale bevolking tijdens het "bieruurtje" en Happy Hour bij de bekende strandclubs. Je zult geen spijt krijgen om aan deze opwindende lokale rituelen deel te nemen.

Tip: ga naar Single Fin, Uluwatu, om te genieten van de zonsondergang met een extra bezienswaardigheid: de surfers die zich wagen aan de laatste golven van de dag!

Suggestie of feedback?

Meer in Bali

Bekijk alle tips

Maak een romantische wandeling langs het strand tijdens zonsondergang!

Relax tijdens zonsondergang in een strandclub en neem een teug van je perfect gemixte cocktail of maak een wandeling langs het strand en stop even voor het lokale "star" bier. Bali is gezegend met kilometers lange stranden waar je kunt genieten van zonsondergang. De leukste stranden op een rijtje:

Ontdek de verfijnde Balinese keuken!

Wereldklasse, Balinese smaak; niets kan deze aparte combinatie verslaan. Wat dacht je van speenvarken, gekookt op sous-vide wijze, of kippenpootjes in een broodje als amuse-bouche? En vergeet die Franse wijn maar; probeer de smaakvolle, kleine porties te combineren met een heldere, lichte lokale wijn om optimaal te genieten van de verfijnde Balinese keuken.

Geniet van de vers gegrilde vangst van de dag op Balinese wijze!

Wanneer je in Bali bent is het een must om een keer te genieten van een diner bij kaarslicht onder de sterrenhemel op het strand van Jimbaran. Je vindt een rij restaurants op het strand welke diverse soorten verse visgerechten serveren. Kies jouw favoriete vis en laat deze vers grillen; je betaalt alleen voor de vis en krijgt er een gratis portie rijst en groente bij.