Best qui
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Quito

Quito is de hoofdstad van Ecuador. Deze stad is prachtig gelegen op de helling van de Pichincha vulkaan in de Andes. Deze stad wordt dankzij zijn uitzonderlijke ligging bestempeld als één van de indrukwekkendste steden van Zuid-Amerika. In de buurt La Marsical in Quito kun je terecht om te winkelen en hier zijn tevens de vele uitgaansgelegenheden gevestigd.

Voordelige vliegtickets naar Quito vind je vast en zeker op Tix. Wij hebben een grote keuze aan vluchten naar Quito voor scherpe prijzen.

Events in Quito

Bij het maken van de keuze voor een vliegticket naar Quito kan je rekening houden met vele jaarlijks terugkerende events die georganiseerd worden in de stad. Dit zijn er enkele:

  • April - International Sacred Music Festival
  • April - Semanta Sana (Pasen)
  • November - Fiestas de Quito
  • December - Independence Day

Na het boeken van goedkope vliegtickets naar Quito kun je op zoek gaan naar een geschikt hotel om te verblijven gedurende je vakantie. De keuze in Quito is groot, zo kun je bijvoorbeeld verblijven in het Hotel Boutique Plaza Sucre of in het Hotel Reina Isabel.

Luchthavens in Quito

Vliegen naar Quito wil zeggen dat je hoogstwaarschijnlijk arriveert op de volgende luchthaven:

  • Mariscal Sucre Airport Quito - de afstand tot het centrum: 7 km

Wanneer je je tickets naar Quito geboekt hebt op Tix en je wilt je vakantie graag nog wat verlengen, weet dan dat je vanuit Quito gemakkelijk kunt doorreizen naar enkele andere bestemmingen zoals Bogota en Londen.

Vliegtickets naar Quito kun je van verschillende luchtvaartmaatschappijen kopen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie