Airlines default plane

Ga op reis met
LAN Airlines

Over LAN Airlines

Frequent Flyer Programma: LANPASS


Chili
LAN Airlines, vroeger LAN Chile genoemd, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Chili en tevens een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Zuid Amerika. LAN vliegt haar moderne vloot naar meer dan 55 bestemmingen in Zuid Amerika, Midden  Amerika, Noord Amerika, Oceanië en Europa. Ook het binnenlandse routenet in Chili wordt goed door de maatschappij gedekt.

Oneworld
LAN is lid van de Oneworld alliantie; een wereldwijd netwerk van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen waar onder andere ook British Airways, American Airlines, Iberia en Qantas deel van uitmaken. Het samenwerkingsverband biedt de reiziger veel gemak bij bijvoorbeeld doorverbindingen. Voor Nederlandse en Belgische reizigers betekent dit bijvoorbeeld dat Iberia u naar Madrid vliegt, waar u vervolgens overstapt op de LAN Airlines vlucht naar Santiago de Chile.

Aan boord

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie