Ctg
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
 • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
 • 4 sterren op Trustpilot
 • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cartagena

Cartagena ligt in het noorden van Columbia aan de kust van de Caribische Zee. De stad heeft nog stadsmuren en draagt een sterk koloniaal karakter. Het centrum straalt sfeer uit met zijn gezellige pleintjes en mooie fonteinen. Ook zijn er diverse paleizen, kerken en andere gebouwen te bewonderen in Spaanse en Italiaanse stijl. Cartagena staat daarom ook al sinds 1984 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Boek je tickets naar Colombia bij Tix want hier krijg je een handig overzicht van de mogelijkheden welke je kunt filteren op basis van je wensen. Zo kun je goedkoop vliegen naar Cartagena op de manier die jij wilt!

Events in Cartagena

Events in Cartagena

 • augustus – Cartagena Festival Gremios Cheer
 • december - Festival de Cartagena

Populaire hotels in Cartagena

Monterrey Hotel (4 sterren) ligt in het centrum van de tad. Heeft eigen winkels en een zwembad. Hotel Dorada Plaza (3 sterren) is een mooi aangelegd hotel nabij het stadscentrum en beschikt ook over een eigen zwembad.

Luchthavens in Cartagena

Je landt op de volgende luchthaven:

 • Rafael Núnez International Airport (CTG) - Afstand centrum 10km
 • Populaire bestemmingen in de buurt van Cartagena
 • Je kunt bij ons niet alleen terecht voor tickets naar Cartagena, maar ook andere plekken in de buurt zoals Medellin, Cali of Monteria.

  Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Cartagena

  Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Cartagena aan:

  Sluiten

  Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie