Clo
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Cali

Cali ligt in het zuiden van Colombia. De stad ligt 1000 meter hoog en vrijwel op de evenaar. En dus is het er het hele jaar door gemiddeld erg warm: 27 graden C. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het aquaduct en de kathedraal. Ook is er een mooie dierentuin. Veel toeristen komen naar Columbia voor de prachtige natuur, flora en fauna.

Boek je ticket naar Colombia bij Tix, want daar bieden ze je een handig overzicht. Zo zul je snel je vliegtickets naar Cali kunnen regelen en goedkoop kunnen vliegen naar Cali op de manier die jij wilt.

Events in Cali

Events in Cali

  • december/januari – Feria de Cali

Populaire hotels in Cali

Hotel Boutique Karlo is een gunstig geprijsd hotel in de stad. Karlo heeft een uitstekend voorzieningenniveau. Hotel Imbanaco Cali ligt iets ten zuiden van het centrum op 10 minuten loopafstand.

Luchthavens in Cali

Je landt op de volgende luchthaven:

  • Alfonso Bonilla Aragón International Airport (CLO) - Afstand centrum 19km

Populaire bestemmingen in de buurt van Cali

Op Tix regel je je tickets naar Cali. Alle tickets, die door maatschappijen worden aangeboden, vergelijk je op Tix. Na Cali reis je dan door naar plekken als San Diego, {url:geo:destination:PNF}, Bogota of Lima.

Luchtvaartmaatschappijen voor vluchten naar Cali

Deze maatschappijen bieden je vliegtickets en vluchten naar Cali aan:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie