Best med
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Medellin

Medellin is een mooie stad in het noordwesten van Colombia. Het is een uitgelezen plaats om te paragliden vanwege de wind en de ligging. Er zijn tal van winkelcentra, musea en prachtige kerken. Ooit werd het de moordhoofdstad van de wereld genoemd, maar vandaag is het vooral een prachtige vakantiebestemming.

Op Tix vind je een grote keuze aan voordelige vliegtickets naar Medellin. Wij bieden een grote keuze aan vluchten naar Medellin waar jij een keuze uit kunt maken.

Events in Medellin

Heb je besloten om een vliegticket naar Medellin te boekem via Tix, dan is het handig om te weten dat er enkele jaarlijks terugkerende events georganiseerd worden in deze stad, zoals:

  • April - Eurocine
  • Augustus - Feria de las Floras
  • November - International Horse Fair
  • December - Annual Christmas Lighting

Medellin beschikt over vele populaire hotels waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in het Art Hotel of in het Hotel Poblado Plaza.

Luchthavens in Medellin

Vliegen naar Medellin brengt met zich mee dat je waarschijnlijk zult arriveren op de volgende luchthaven:

  • José María Córdova International Airport - afstand naar het centrum van Medellin: 30 km
Populaire bestemmingen vanuit Medellin

Heb je reeds tickets naar Medellin gevonden op Tix, maar wil je graag je vakantie nog wat uitbreiden, dan is het fijn te weten dat je vanuit deze stad gemakkelijk kan doorreizen naar verschillende andere bestemmingen zoals Londen en {url:geo:destination:LAX}.

Je kunt vliegtickets naar Medellin aankopen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals:

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie