Lpb
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar La Paz

La Paz wordt gezien als de hoogst gelegen (administratieve) hoofdstad van de wereld. Deze stad in het westen Bolivia heet eigenlijk Nuestra Senora de la Paz (Onze vrouw van de Vrede), ter ere van het einde van de burgeroorlogen in Peru. Deze prachtige oude stad, gesticht in 1548, is nu een bruisende en nog altijd groeiende stad met meer dan één miljoen inwoners.

De Tiahuanaco ruines, gebouwd ongeveer 1000 jaar geleden, liggen op slechts een uurtje rijden van La Paz. Deze prachtige historische Inca stad kenmerkt zich door de Verzonken Tempel, het Kalasasaya plein (van maar liefst 130 bij 135 meter) en is iets dat je niet wilt missen! Kom het met eigen ogen bekijken, vliegen naar La Paz doe je voordelig via Tix!

Events in La Paz

Ieder jaar vinden in La Paz vele terugkerende evenementen plaats, zoals:

  • Januari – Alasitas Fair
  • Februari – Festival de la Gran Poder
  • Juni – Aymara New Year

Luchthavens in La Paz

Wanneer je gaat vliegen naar La Paz, vlieg je naar:

  • Aeropuerto Internacional El Alto (LPB) - Afstand centrum: 5 km

Deze vliegmaatschappijen hebben vluchten naar La Paz

O.a. deze luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten naar La Paz:

Vliegen naar La Paz vanuit o.a. Amsterdam duurt ongeveer 20 uur.

Sluiten

Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. Meer informatie