Best gui
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Guilin

Guilin ligt in het zuiden van China. Het is hier zeer toeristisch vooral vanwege het landschap in de omgeving. Hier komen 100 tot 200 meter hoge karstheuvels voor. Met wanden die, door erosie en het oplossen van de zandstenen buitenkanten van de heuvels, loodrecht uit het landschap oprijzen. Ook de Longsheng Rijstterrassen zijn een lust voor het oog. In de stad zelf is Jingjiang Princes City, een complex met Koninklijk Paleis dat nog dateert uit de Ming Dynastie een bezoek de moeite waard.

Tix is de website waar jij terecht kunt voor je vluchten en vliegtickets, naar Guilin en diverse andere bestemmingen. Je krijgt hier een handig voerzicht van alle mogelijkehden en je kunt direct online boeken. Op die manier kun je goedkoop vliegen naar Guilin.

Events in Guilin

  • januari/december - Guilin Scenery Tourism Festival
  • januari - Dong Nationality Fireworks Festival
  • oktober/November - Guilin Scenery Festival

Vliegen naar Guilin en na aankomst bijkomen in een hotel? Boek dan het hotel van je wensen. Het vijfsterrenhotel Lijiang Waterfall Hotel, Guilin is een groot hotel, 25 km van het vliegveld en 2 kilometer van het centrum van Guilin. Veel kleiner en ook gevestigd in een meer traditioneel gebouw is Guilin Overseas Chinese Mansion. Dit hotel is een van de goedkoopste en toch is hier de Chinese cultuur en dienstbaarheid tastbaar aanwezig.

Luchthavens in Guilin

Je landt op de luchthaven:

  • Guilin Liangjiang International Airport (KWL) - Afstand centrum 28 km

Naast tickets voor de plaats Guilin kun je op Tix terecht voor vluchten naar diverse andere plaatsen zoals Seoul, Hong Kong en Beijing.

Deze maatschappijen bieden vliegtickets en vluchten aan voor Guilin:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>