Best seoul
Lowest Fare Finder
WAAROM TIX?
  • Uitstekende klantenservice, 24/7 bereikbaar
  • 4 sterren op Trustpilot
  • Korting op het boeken van je hotel

Vliegen naar Seoul

Seoul is de hoofdstad van Zuid-Korea. Je vindt hier vele prachtige gebouwen, tempels en musea. De stad beschikt over een bruisend centrum waar voor ieder wat wils te vinden is. Dat, in combinatie met mooie temperaturen in de zomer, maakt van Seoul de vakantiebestemming bij uitstek. Ook het Nationaal Park van Seoul is zeker een bezoek waard.

Je kunt voordelige vliegtickets naar Seoul gemakkelijk vinden op Tix. Wij bieden je een ruime keuze aan goedkope vliegtickets naar Seoul.

Events in Seoul

Wil je graag vliegtickets naar Seoul boeken via Tix, houd er dan zeker rekening mee dat er enkele jaarlijks terugkerende events georganiseerd worden in Seoul, bijvoorbeeld:

  • Januari en februari - Korea Grand Sale
  • Februari - Bosingak (Belfry) Daily Bell-Ringing Ceremony
  • Januari tot december - Changing of the Royal Guard at Deoksugung (Palace)

Als je je vliegticket naar Seoul geboekt hebt via Tix, wil je waarschijnlijk ook een hotel vinden. In Seoul kun je kiezen tussen tal van populaire hotels zoals het Doulos Hotel en het Lotte Hotel Seoul.

Luchthavens in Seoul

Vliegen naar Seoul betekent dat je zult aankomen op de volgende luchthaven:

  • Incheon International Airport Seoul - afstand naar het centrum van Seoul: 52 km

Als je besloten hebt om te vliegen naar Seoul, kun je van daaruit gemakkelijk doorreizen naar meerdere populaire bestemmingen zoals Amsterdam of Parijs.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen verzorgen vluchten en dus tickets naar Seoul aan. Dit zijn er enkele van:

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>