Airlines default plane

Ga op reis met
China Eastern Airlines

Over China Eastern Airlines

Frequent Flyer-kaart: Eastern Miles Zakelijk programma: BlueBiz (NL / FR)

China Eastern Airlines is een van China's drie grote luchtvaartmaatschappijen. Het hoofdkantoor is in Shanghai. Samen met Shanghai Airlines bedienen ze meer dan 100 miljoen passagiers wereldwijd en behoren ze tot de top 7 ter wereld.

Sinds 2016 heeft China Eastern Airlines haar Europese netwerken uitgebreid. Nu bieden ze 9 Europese steden aan naar Shanghai. Het zijn Amsterdam, Parijs, Frankfort, Londen, Madrid, Moskou, Praag, Rome en Sint-Petersburg. De meesten van hen (A33H / B777) hebben ook gratis wifi aan boord, niet alleen voor business class maar ook voor economy class.

Via Shanghai bieden ze 183 binnenlandse vluchten aan in China, 6 Koreaanse steden, 16 Japanse steden, 21 steden in Zuidoost-Azië en 5 Oceanië-bestemmingen.

Als Skyteam-lid kunnen passagiers wereldwijd genieten van 672 lounges en mijlen verdienen op andere Skyteam-ledenvluchten.

Aan boord

Sluiten
<p>Om u de beste ervaring te bieden, maken we op onze website gebruik van cookies voor technische, analytische en marketingdoeleinden, waaronder om individuele (online) profielen op te bouwen. Door verder te gaan met het browsen op onze website stemt u in met het plaatsen en het gebruik van cookies, en dat de verkregen informatie gebruikt kan worden voor profiling. <a href="https://help.tix.nl/nl/support/solutions/articles/75000002650-algemene-voorwaarden" target="_blank">Meer informatie</a></p>