Airlines default plane

Ga op reis met
Air China

Over Air China

Frequent Flyer Programma: Phoenix Miles

China

Air China is de staatsluchtvaartmaatschappij van China en is de op-één-na-grootste luchtvaartmaatschappij van het land. De maatschappij heeft als thuisbasis de internationale luchthaven van Beijing (Capital Airport), welke samen met Shanghai Pudong en Chengdu Shuangliu een belangrijk knooppunt vormt in het routenet van Air China. De maatschappij vliegt naar meer dan 120 bestemmingen, voornamelijk binnen China. Buiten China vliegt Air China naar bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, Noord- en Zuid-Amerika. In Europa worden onder andere Frankfurt, Madrid en Londen aangevlogen.

Gemengde Vloot

De maatschappij vliegt met een gemengde vloot van Airbus en Boeing vliegtuigen. De vliegtuigen zijn zeer modern, mede door de groeiende Chinese luchtvaart. De vliegtuigen bieden de passagier ook op de lange vluchten comfort.

Star Alliance

De maatschappij werkt veel samen met andere luchtvaartmaatschappijen via de Star Alliance. De Star Alliance is een organisatie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen als Singapore Airlines en Lufthansa.

Aan boord

First Class

De vernieuwde First Class stoelen van Air China zijn verstelbaar in drie standen: Standaard, Executive en Rust. In de Standaardstand staat de stoel geheel rechtovereind, zodat u bijvoorbeeld kunt werken. In de Executive-stand kunt u met uw benen omhoog lekker een boek lezen of een film kijken op uw ingebouwde videoscherm. Het videoscherm heeft honderden films en muziek. De Ruststand biedt u de gelegenheid om lekker te kunnen slapen. Het cabinepersoneel zorgt dat u een heerlijk warm deken tot uw beschikking heeft en ook donskussen zal niet ontbreken. Ruimte en comfort zijn de kernbegrippen van Air China's First Class. Mocht u samen met een collega of uw partner vliegen, dan kunt u de stoelen naar elkaar draaien en samen werken of heerlijk dineren. De maaltijden voor de First Class zijn van de allerbeste kwaliteit. Een ruim aanbod van onder andere Chinese specialiteiten zullen u geserveerd worden. Als First Class passagier biedt Air China u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.

Business

De vernieuwde Business Class stoelen van Air China kennen een hoge mate van ruimte en comfort. De stoelen kunnen tot 170 graden vlak gezet worden, zodat u heerlijk kunt slapen. U kunt uw hoofd- en voetensteun verstellen en een film kijken. In de stoel vindt u een videoscherm waarop u de laatste films, de beste muziek en de leukste spelletjes kunt afspelen. De stoel biedt u ook de gelegenheid om te werken met een grote tafel, een leeslampje en een stopcontact voor bijvoorbeeld uw laptop. De maaltijden voor de Business Class zijn van zeer goede kwaliteit. Een ruim aanbod van onder andere Chinese specialiteiten zullen u geserveerd worden. Als Business Class passagier biedt Air China u op de luchthaven voorrang bij het inchecken, instappen en de bagageafhandeling. Tevens heeft u toegang tot de lounges, waar u heerlijk kunt dineren of zichzelf kunt opfrissen.

Economy Class
In de prettig ontworpen stoelen van de Economy Class van Air China, die onder andere verstelbare hoofdsteunen en veel ruimte bieden zult u zich, ook op lange reizen, op uw gemak voelen. Op bepaalde grote type vliegtuigen, beschikt elke passagier over een eigen videoscherm. In andere vliegtuigen zullen televisiemonitoren in de cabine hangen. Tijdens uw vlucht zult u genieten van een heerlijke maaltijd en een drankje en de gastvrije Chinese bediening van het cabinepersoneel.