Restaurants in Vancouver

Meet in Gastown

“Het is hier gezellig maar niet te druk, met overheerlijk eten en een goede selectie drankjes: alles is hier gewoon super! ”

- Kassia woont al sinds 2024 in Vancouver

Een vegetarisch restaurant dat ‘Vlees’ heet, maar het wordt net even anders gespeld. Grappig toch? Hier draait alles om comfort, van ‘comfort food’ tot de gezellige en informele inrichting. Bij de zeer goed gevulde bar achterin kun je leuke cocktails krijgen, en er is een zeer degelijk drankmenu met bieren en wijnen. Op het menu met gerechten staat alles wat je zou kunnen wensen; van rijst tot soepen en burgers, en unieke interpretaties van de klassieke Canadese poutine (frietjes met jus).

TIP: Probeer de Butter Chicken, je staat er niet bij stil dat het geen vlees is.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Water Street 12 | Openbaar vervoer: Waterfront Station | Telefoon: +1 604 696 1111 | Website: http://www.meetonmain.com

Meer restaurants in Vancouver

Bekijk alle restaurants

Meat & Bread, Gastown

“Ik ben hier ooit eens naar binnen gestapt omdat het er zo uitnodigend uitzag, en ik kom sindsdien altijd terug! ”

El Furniture Warehouse Hastings

“Ik stond ervan versteld dat dit overheerlijke eten zo goedkoop is. Geen wonder dat het hier altijd zo bruist van levendigheid! ”

PureBread Bakery

“Het is moeilijk kiezen uit alle overheerlijke producten, maar als je de ‘goats’s cheese and tomato tart’ ziet, dan raad ik je die van harte aan! ”