Vancouver

Kassia Byrnes

“Ik heb aan het strand en ik heb in de bergen gewoond, maar Vancouver is de enige stad waar ik mijn twee landschapsliefdes kan combineren. Ze barst van de natuurlijke schoonheid. ”

- Kassia woont al sinds 2020 in Vancouver
Over mezelf:

Ik schrijf als freelancer over reizen en ben een solo-globetrotter. Ik ben geboren zonder enig gevoel van richting, maar met een intense nieuwsgierigheid. Ik heb geleerd om er maar gewoon in mee te gaan. Tegenwoordig zwerf ik over de hele wereld en bezoek land na land. Van een sprong van de hoogste bungeejump-brug ter wereld in Zuid-Afrika, de salsa leren dansen bij bruiloften in Colombia, tot ontspannen aan het strand als ik thuis ben; volg mijn avonturen op allpeoplelaugh.com.

Wat mijn bestemming geweldig maakt:

Vancouver is de ideale zomerstad. Ik hou ervan om tijdens de intense zomerhitte te relaxen op het strand, een van de vele (veelal gratis) evenementen in Stanley Park te bezoeken, of me bij alle andere inwoners van Vancouver te voegen en een stukje te fietsen of te wandelen.

Hoewel ik enorm houd van hoe actief deze stad is, ben ik ook gek op de kunstscene van Vancouver. Nachtelijke kunstgalerie-evenementen, beroemde theatershows, lokale opkomende acts, wereldwijd bekende muzikanten, en nog zo veel meer, maken Vancouver een steeds vernieuwende, levendige en altijd bruisende stad.  

Suggestie of feedback?